oświetlenie skarpetek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Prekompilator
    odpowiedział(a)
    Po obniżkach jesiennych wszyscy będziecie inaczej śpiewać :szeroki_usmiech

Zostaw komentarz:

• Black_Dev
    odpowiedział(a)
    Dajta spokoj z tymi %.. bo za chwile dojdę do wniosku ze za malo % dostalem

Zostaw komentarz:

• BiDi01
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Prekompilator
    A ja tylko 10.5% ugrałem ...
    Co ciekawe, w leasingu/kredycie byłoby więcej.
    to suzkaj innego dealera skoro jeszcze umowy nie podpisałeś

Zostaw komentarz:

• Prekompilator
    odpowiedział(a)
    A ja tylko 10.5% ugrałem ...
    Co ciekawe, w leasingu/kredycie byłoby więcej.

Zostaw komentarz:

• BiDi01
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez brzezin
    Pytanko tylko jeszcze, czy te rabaty to przy finansowaniu się z Volkswagen Bankiem, czy nie koniecznie ?? Podobno dealer woli jak klient bierze u niego nie tylko samochód ale i kredyt... :evil:
    Masz rację, tylko że częściowo. Sprzedawcy to wisi i powiewa czy weźmiesz kredyt czy leasing u dealera, jednakże dealerowi zależy na tym. Sprzedawca przekazuje Twój kontakt finansowemu w salonie i finansowy Cię namawia na swoje usługi. Powiem, że jeżeli się finansowego ciśnie to na prawdę fajne warunki można dograć. Interesuje Cię kredyt czy leasing? Na priv mogę porozmawiać o sposobie rozmowy z finansowym
    Wracając do Twojego pytania- nie. Nie zależy rabat od kredytu. Mów, że jeszcze nie wiesz jak będziesz finansować- najpierw chcesz dograć rabat.

Zostaw komentarz:

• brzezin
    odpowiedział(a)
    Pytanko tylko jeszcze, czy te rabaty to przy finansowaniu się z Volkswagen Bankiem, czy nie koniecznie ?? Podobno dealer woli jak klient bierze u niego nie tylko samochód ale i kredyt... :evil:

Zostaw komentarz:

• BiDi01
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez brzezin
    Rzeczywiście dobrze wiedzieć ile udało się wam wytargować, ja do tej pory byłem tak rozpoznawczo w 2 salonach i propozycje były jakoś rzędu 7-8 %, no ale teraz już wiem do czego dążyć jak już będzie decyzja
    czyli bądź świadom że do 12% na pewno powinieneś dojść. Jak w Wawie nie dadzą Ci takich warunków to dam Ci maildo dobrego Krakowskiego dealera

Zostaw komentarz:

• brzezin
    odpowiedział(a)
    Rzeczywiście dobrze wiedzieć ile udało się wam wytargować, ja do tej pory byłem tak rozpoznawczo w 2 salonach i propozycje były jakoś rzędu 7-8 %, no ale teraz już wiem do czego dążyć jak już będzie decyzja

Zostaw komentarz:

• Black_Dev
    odpowiedział(a)
    U mnie wyszło ciut ponad 10%.
    Ale widzę ze jeszcze i 1,35 i 3% mozna było.. no cóż i tak jestem zadowolony

Zostaw komentarz:

• BiDi01
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez msz07
    No i o to chodzi Kolejni kupujący mają pozycję wyjściową, czyli wiedzą że się da ..... a jak się da tyle to pewnie i więcej

da się, da. Więcej udało by się wytargować. Chłopaki pisali na innych tematach, że i po 13% im się udawało. Niemniej jednak jestem bardzo zadowolony z wysokości swojego rabatu
    ps. w tych 11,35% jest rabat na ubezpieczenie w moim przypadku.

Zostaw komentarz:

• msz07
    odpowiedział(a)
    No i o to chodzi Kolejni kupujący mają pozycję wyjściową, czyli wiedzą że się da ..... a jak się da tyle to pewnie i więcej

Zostaw komentarz:

• BiDi01
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez msz07
    BiDi01 właśnie to policzyłem. Mi wyszło 10 650 sumując wszystko, czyli cena - 1900 - 1000 - 8%. Do tego obiecane mam dywaniki, siatki i jakieś tam jeszcze pierdoły. Gdybym je zamawiał pewnie z 500 stówek musiałbym wydać.
    Więc podsumowując ok. 11 tyś wyszło
    no mi wyszło 12 600 zł rabatu czyli 11,35% wartości mojej octavki. Jak to ktoś powiedział "tłustej":P
    sporo elementów wyposażenia wybrane.

Zostaw komentarz:

• msz07
    odpowiedział(a)
    BiDi01 właśnie to policzyłem. Mi wyszło 10 650 sumując wszystko, czyli cena - 1900 - 1000 - 8%. Do tego obiecane mam dywaniki, siatki i jakieś tam jeszcze pierdoły. Gdybym je zamawiał pewnie z 500 stówek musiałbym wydać.
    Więc podsumowując ok. 11 tyś wyszło

Zostaw komentarz:

• BiDi01
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Black_Dev
    Dokładnie u p. Łukasza wedle mnie super gość aby więcej takich było bo mówił wprost co może a czego nie bez ściemy i owijania. Konkretna osoba a ja lubie o konkretach a nie ą ę przez bibułkę.
    to ile procent rabatu było Panowie?

Zostaw komentarz:

• Black_Dev
    odpowiedział(a)
    Dokładnie u p. Łukasza wedle mnie super gość aby więcej takich było bo mówił wprost co może a czego nie bez ściemy i owijania. Konkretna osoba a ja lubie o konkretach a nie ą ę przez bibułkę.

Zostaw komentarz:

• msz07
    odpowiedział(a)
    Black_Dev ja na Polczyńskiej, nieźle wytargowałem u p. Łukasza. Można powiedzieć że już mnie rozpoznaje bo jestem troche upierdliwy
    No i szybko Ci produkują ja zamawiałem podobnie i 35 tydzień (ostatni sierpnia) produkcja

Zostaw komentarz:

• Black_Dev
    odpowiedział(a)
    Dlatego jestem na etapie rozpoznawania tematu czy PO odebraniu jest możliwa aktualizacja/włączenie/domówienie opcji, a co do kierownicy to widzialem na zdjęciach i jedną i drugą i jak mówię tutaj jestem w stanie przeboleć tą 4 ramienną, choć wygląda na to ze 3 ramienna lepiej leży w rękach jak się je trzyma na kolanach w trasie...

Zostaw komentarz:

• padero
    odpowiedział(a)
    Black_Dev, To już masz mało czasu na zmianę,ja dwa tygodnie przed produkcją chciałem domówić cornery, ale moje zamówienie było już zamknięte i nic nie dało się zrobić i bardzo dobrze bo jakież było moje zdziwienie :shock: gdy po wjeżdzie do garażu okazało się,że cornery dostałem w prezencie

Zostaw komentarz:

• Black_Dev
    odpowiedział(a)
    Zamówiłem w polmot auto na połczyńskiej.
    Ktoś ma jakieś kontakty tam ?

produkcja 1 tydzień sierpnia / odbiór ok 20 sierpnia

a zamowienie 19 czerwca bylo.

Zostaw komentarz:

• padero
    odpowiedział(a)
    Black_Dev, Jak zamawiasz w Wimarze na Modlińskiej, to polecam Pana Szymona, z nim można dużo załatwić, bardzo przystępny i skłonny do porozumień sprzedawca, o ile termin produkcji nie jest krótszy niż dwa tygodnie to można wszystko zmienić.

Zostaw komentarz:

• Przem78
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez BiDi01
    Zamieszczone przez Bomber
    To zależy kiedy zamówiłeś? Jak niedawno , to pogadaj z dealerem to ci zmieni specyfikację jak auto jeszcze nie poszło do produkcji. Dopytaj dealera czy nie jest za późno. Ktoś już zmianiał tu na forum ostatnio zamówienie i dobierał jakiś opcje co nie miało wpływu na tydzień produkcji.
    potwierdzam. Są na forum chłopaki którzy wymieniali/ domawiali pozycje do specyfikacji i nie opóźniło to realizacji ich zamówień. Podejrzewam że chodzi tylko i wyłącznie o chęci dealera.
    Ja zmieniałem specyfikację 2 razy po 2 tyg od zamówieniu i po 3 tyg od zamówieniu - tą drugą zmianę musieli zrobić przez Poznań (telefonicznie) ale nie było z tym żadnego problemu :idea:

Zostaw komentarz:

• BiDi01
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Bomber
    To zależy kiedy zamówiłeś? Jak niedawno , to pogadaj z dealerem to ci zmieni specyfikację jak auto jeszcze nie poszło do produkcji. Dopytaj dealera czy nie jest za późno. Ktoś już zmianiał tu na forum ostatnio zamówienie i dobierał jakiś opcje co nie miało wpływu na tydzień produkcji.
    potwierdzam. Są na forum chłopaki którzy wymieniali/ domawiali pozycje do specyfikacji i nie opóźniło to realizacji ich zamówień. Podejrzewam że chodzi tylko i wyłącznie o chęci dealera.

Zostaw komentarz:

• Bomber
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

• Black_Dev
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Przem78
    W O3 można takie coś domówić za 50zł.
    '

Zamów fabryczne i zapomnij o temacie szczególnie przydatne przy dzieciach ja przez miesiąc znalazłem 11 pln pod fotelami, za 4 m-ce zwróci się inwestycja :P
    W tym problem ze zamówienie już złożone i mówią ze każda zmiana - przesunie termin odbioru/produkcji czego bym bardzo nie chciał.

Zapomniałem zamówić w sumie 2 rzeczy:
    - właśnie podświetlania skarpetek
    - trój ramiennej kierownicy

ale zakładam ze pierwsze da się jakoś zrobić, a drugie przeżyć/przyzwyczaić.

Zostaw komentarz:

• BiDi01
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Przem78
    W O3 można takie coś domówić za 50zł.
    '

Zamów fabryczne i zapomnij o temacie szczególnie przydatne przy dzieciach ja przez miesiąc znalazłem 11 pln pod fotelami, za 4 m-ce zwróci się inwestycja :P
    . Hehehehe nie dość że fajny gadżet to jeszcze sam na siebie pracuje sam zabieram sie zaraz za czytanie jak regulować jasność podświetlenia

Zostaw komentarz:

Pracuję...